Izvor: Kurir.rs
21.06.2023 u 09:08
0

MILICA PAVLOVIĆ ISKRENO O OCU I MAĆEHI: Dopunjuju se, guraju jedno drugo! Pevačica otkrila i ko je najveći FRAJER u njenom društvu

Milica Pavlović juče je objavila svoj peti studijski album "Lav", a sad je progovorila o istom, ali i o svojoj porodici.

– Svakog puta je isti osećaj kad izađe novi album, nove pesme. Uvek je ista odgovornost, ista trema. Samo budala nema odgovornost. Zanima me sud publike, ja ovo i radim zbog publike. Kome ja snimam ovo, za sebe? (smeh) Baš me raduje da sam nekako odgovorila potrebama svoje publike – kazala je Milica Pavlović na početku.

– U svakoj pesmi sam dala srce. I prkosa tu ima, i tuge, svega. Da spomenem neke pesme… Lav, ja sam lav od rođenja! Kučketina, to sam po potrebi! Frajer… Najveći sam frajer u životu! Ja se dajem široko! Pravi frajeri bi se posramili pored mene. Onom pravom to ne bi trebalo da pravi problem – istakla je pevačica.

– Imala sam primer, i baka i deka, pa i otac i maćeha… Nekako se dopunjuju, guraju, kad je ovaj slabiji u nekoj situaciji, slobodno može žena da istupi. Ja volim taj odnos. E, sad, šta će biti kod mene, ne znam – dodala je Milica.

ĐOKOVIĆEV BRAT NE ISPUNJAVA SVE ŽENINE ŽELJE! Saška Veselinov sve objavila na društvene mreže:Mrzi ga da proba što sam ja izabrala
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter