Izvor: Kurir
06.02.2024 u 18:35
0

MILICA TODOROVIĆ IMA NOVOG DEČKA: Ovo je muškarac koji je ukrao srce pevačici!

Milica Todorović ima novog dečka. Domaći mediji uspeli su da uhvate pevačicu sa novim dečkom kako u bašti uživa na suncu u jednom od beogradskih lokala.

Kako kaže izvor blizak pevačici, par je u vezi mesec dana.

-Zajedno su bili na rođendanu kod Danijele Karić. Tad se prvi put sa njim pojavila. Oko mesec dana su u vezi – tvrdi izvor.

Printscreen/Instagram

U pitanju je momak po imenu Lazar koji je inače bivši maneken, a danas se bavi tetoviranjem obrva, skidanjem tetovaža i živi u Novom Sadu.

Podsetimo, Milica Todorović imala je nekoliko turbulentnih veza, a poslednji u nizu je bio glumac Petar Strugar.

TATA ZA PRIMER: Rasta pokazao kako se brine o svojoj naslednici

Miličina prva ljubav je Nenad Jovanović, pevač s kojim je bila dugo u emotivnoj vezi još kao klinka. Njih dvoje zajedno su se takmičili u „Zvezdama Granda“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter