Izvor: Tanjug
14.02.2022 u 13:46
0

Dženifer Lopez i Maluma objavili album „Marry Me“ (VIDEO)

Popularne muzičke svetske zvezde Dženifer Lopez i Maluma objavile su album “Marry Me” kao muziku iz istoimenog filma u kome i glume, u izdanju diskografske kuće “Sony Music” iz Njujorka, odnosno ogranka “Sony Latin Music”/”Arista”, saopštio je distributer za region “Menart”.

Za sada je muzika iz filma – soundtrack dostupna na svim važnim digitalnim servisima, a disk kao fizičko izdanje će biti u prodaji početkom marta.

Film je u Srbiji preveden kao „Ti si taj“ u distribuciju kuće „Taramount film“, i krenuo je da se prikazuje u domaćim bioskopima od 10. februara.

Soundtrack „Marry Me“ uključuje pop, latino pop, reggaeton i remiks verzije originalnih pesama Malume i Lopezove.

Među njima je i već poznati hit “Pa“ Ti“, koga potpisuju Lopez, Maluma, Elena Rose.

Album u prvi plan ističe vokalne mogućnosti Dženifer Lopez, kao što je u baladi „On My Way (Marry Me)“, a spot ove pesme režirao je Santiago Salviće koji samo na YouTube kanalu ima skoro 7 miliona pregleda.

Na albumu je i Malumina balada „Segundo“, kao i nežni duet Lopezove i Malume – „Marry Me“ (Kat & Bastian Duet).

Takođe prisutne su i pesme koje peva Lopez – „Churć“, „After Love (Part 1)“, „Nobody“s Watćing“, „Love of My Life“, i od Malume – „1 En 1 Million“

U modernoj ljubavnoj priči – romantičnoj komediji “Marry Me” o slavnima, braku i društvenim mrežama, Lopez glumi superzvezdu Kat Valdez koja sa novom muzičkom zvezdom Bastianom (Maluma) čini najseksepilniji par na svetu.

Oni odlučuju da se venčaju pred publikom povodom uspešnog zajedničkog singla “Marry Me”.

Ceremonija treba da se prenosi uživo preko društvenih platformi, ali u publici na koncertu je i Oven Vilson koji glumi učitelja matematike.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter