Izvor: BLIC.RS
03.09.2023 u 17:23
1

IZA SEBE IMA ČAK 12 BRAKOVA! Maja Odžaklijevska se od svakog muža razvela zbog jedne stvari

Mnoge poznate ličnosti stavile su tačku na dugogodišnje veze i brakovce, ali ubedljiva kraljica razvoda i rekorderka je pevačica Maja Odžaklijevska.

Maja se, kako prenose mediji, razišla neverovatnih dvanaest puta, razlozi koji su tome prethodili bili su gotovo svaki put bili isti.

Imala sam dvanaest takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za đubre i kažem: „Stvari su ti ispred.” Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: „Jedan se otegao, drugi se protegao”– svojevremeno je izjavila pevačica.

ČITAV STAN SA SOBOM NOSI: Evo kako Vera Matović putuje na more (VIDEO)

Podsetimo, Maja Odžaklijevska nedavno se oprostila od publike i karijere.

Dane u penziji provodi daleko od Beograda, u prirodi sa životinjama i njenim mezimcem, unukom Lukom, koji je njena velika radost, a kome je dijagnostikovan autizam.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “IZA SEBE IMA ČAK 12 BRAKOVA! Maja Odžaklijevska se od svakog muža razvela zbog jedne stvari”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter