Izvor: Tanjug
03.09.2021 u 13:26
0

Maja Gojković izjavila saučešće POVODOM SMRTI KOMPOZITORA TEODORAKISA

Ministarka kulture i informisanja Maja Gojković uputila je telegram saučešća ministarki kulture i sporta Grčke Lini Mendoni povodom smrti grčkog kompozitora Mikisa Teodorakisa.

PROČITAJTE JOŠ: NOĆ KLASIČNE MUZIKE NA TAŠMAJDANU

Gojković je, u lično i ime Ministarstva kulture uputila izraze iskrenog saučešća povodom smrti legendarnog kompozitora, čija je ličnost ostavila prepoznatljiv trag u kulturi mnogih zemalja i obeležila čitavu jednu epohu.

PROČITAJTE JOŠ: VELIKI POVRATAK NA SCENU! ABBA ponovo sa nama

„Vest o odlasku ovog velikog čoveka primila sam sa dubokim žaljenjem, ali sam uverena da njegovo delo, koje je postalo sastavni deo globalne muzičke kulture, kao i integritet i snaga njegove slobodarske i pravdoljubive ličnosti kojom je u teškim, kao i u lepim trenucima čvrsto stajao i uz našu zemlju i narod, predstavljaju ne samo nasleđe Grčke, već i živu inspiraciju za ljude širom sveta“, navela je Gojković.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter