Izvor: KURIR.RS
09.05.2023 u 11:17
0

„NA SEBI SAM OPERISALA SVE ŠTO SAM HTELA!“: Evo kako je NEKADA IZGLEDALA Marina Visković (FOTO)

Marina Visković je jedna od zgodnijih i lepših pevačica sa domaće javne scene, ali, kako je sama priznala, uradila je dosta estetskih intervencija da bi tako izgledala!

 

Marina je više puta otišla „pod nož“, pa je primetno da na početku karijere ne izgleda kao danas.

Podsetimo, Marina je o plastičnim operacijama uvek otvoreno pričala, pa je, kako je i sama izjavila, na sebi promenila sve što je želela.

Marina Visković
FOTO: PRINTSCREEN

– Na sebi sam operisala sve što sam htela. Ne vidim nikakav problem u tome da promenim nešto što mi se na licu ili telu ne dopada. Uostalom, takve promene dobro utiču na samopouzdanje. Najbitnije je imati meru i ne preterati sa operacijama. Zbog toga me uopšte ne vređa kada neko za mene kaže: ‘Pogledaj kako je sva izoperisana’ – rekla je Marina ranije i dodala da njen posao zahteva da uvek dobro izgleda.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter