Izvor: Informer.rs
01.09.2023 u 15:40
1

NAŠA POZNATA GLUMICA NAPUSTILA SRBIJU ZBOG MUŽA: Nikada nije govorila o njemu, evo ko je zapravo ON

O Vesninom privatnom životu se malo zna. Iako je jedna od najpopularnijih glumica na prostoru stare Jugoslavije, ona tvrdi da ima fobiju od kamera i da se pred njima pojavljuje samo kada snima film ili seriju.

Vesna Trivalić nikada javno nije pričala o svom privatnom životu, a na javnim događajima uvek se pojavljivala sama ili u društvu kolega.

Glumica je dugo godina u braku sa plastičnim hirurgom Nenadom Pandurovićem i sa njim ima sina Nikolu, kojeg javnost takođe nije upoznala.

Nikada ne govori o privatnom životu

Vesna stalno tvrdi da se pred kamerama ne oseća prijatno, sem kada radi. Glumica skoro nikada ne daje intervjue, a ipak i kada pristane, napominje odmah kako ne odgovara na pitanja koja se tiču njenog privatnog života.

Vesna Trivalić gotovo nikad nije gostovala u nekom tok-šou programu.

Glumica se proslavila ulogom Ljilje u „Boljem životu“, Cakane u seriji „Otvorena vrata“, Bisenije Gavrilović u „Porodičnom blagu“ i mnogim drugim ulogama.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “NAŠA POZNATA GLUMICA NAPUSTILA SRBIJU ZBOG MUŽA: Nikada nije govorila o njemu, evo ko je zapravo ON”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter