Izvor: bsc happy
10.04.2024 u 15:44
0

GLUMICA EVA RAS PODELILA JE SA NAMA SVOJE POTROŠAČKE NAVIKE: Da li traži popuste i detaljno planira kupovinu?

Naša poznata glumica Eva Ras, danas je bila gost u emisiji " Posle ručka".

Potrošačke navike ili planirana kupovina, podela u mentalitetu naroda i stava koliko prema novcu toliko i prema načinu kupovine. Glumica Eva Ras, inače poznata kao osoba bez dlake na jeziku iznela je svoj stav o komzumentskoj prirodi današnjice.

NAGLI SKOK OBOLELIH: U Srbiji hara ZARAZA, žarište u Hrvatskoj

 

 

– Slušam vas kao da živite na drugoj planeti a ne sa mnom, imam takva iskustva sa kupovinom,a verujem da imaju i drugi, kad dođete na kasu i ako se ne ponašate kao špijun neće vam obračunati popust. Onda isto, u tamo raznim super marketima ima nekih kartica, koje mene strašno vređaju. Ako mnogo kupujete, dobićete popust jer ste bogati, a ako kupujete malo i siromašni ste onda nemate ni popust. Meni je to nešto imbecilno, to sam videla i u Americi, samo tamo ne ponižava ljude. Naše jadne kasirke koje ceo dan govore- „Imate li karticu?“ to je ne humano. Ta kartica znači da je neko uvažavan a neko nije. Bez kartice ja sam onda građanin drugog reda, ja u tu radnju više ne idem, gde mi reklamiraju kartice. Kad sam u jednoj radnji tražila tu karticu ispalo  je baš komplikovano dobiti, mora i formular da se ispuni.

Dotakla se i teme zloupotrebe ličnih podataka kao i brojeva kartica i računa, istakla je potrebu za oprezom i velikim brojem zloupotrebe i pronevere.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter