Izvor: Kurir
25.04.2024 u 15:37
0

NE KRIJE DA JE VELIKI LJUBITELJ NAKITA: Čak i milioneri žive kao sav normalan svet!

Ana Ivanović oduvek je volela da bira autfite po poslednjoj modi, a osim garderobe, poznato je da je veliki ljubitelj i kolekcionar luksuznog nakita, posebno satova, pa je tako i jedna od ambasadorki prestižnog "roleksa".

O Aninom pojavljivanju na crvenom tepihu na 96. dodeli nagrada Oskar u Dolbi teatru u Holivudu još se govori u javnosti. Ona je za tu priliku odabrala limun-žutu haljinu na jedno rame, ali je najviše pažnje privukao njen sat.

Naravno, u pitanju je bio „roleks“ od belog zlata, koji je prekriven dijamantima u duginim bojama i košta neverovatnih 500.000 evra, na koliko je procenjena njegova tržišna vrednost.

Ipak, da je Ana, i pored enormnog bogatstva koje poseduje, pre svega jedna skromna žena, dokazuje i fotografija koju je objavila u sredu na Instagramu, a koja je nastala prilikom njenog poslednjeg boravka u domovini.

Ivanovićeva tom prilikom nosi majicu brenda „ami paris“, čija je cena trenutno na sniženju 80 evra, dok je originalna cena bila 115 evra.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter