Izvor: blic.rs
07.12.2023 u 07:34
0

NEĆE DA PEVA BEZ PIĆA: Poruke Ane Nikolić sve otkrile, spomenula i neko PRASE

U javnost su isplivale privatne glasovne poruke koje su razmenjivale pevačice Dara Bubamara i Ana Nikolić.

U istim je moguće čuti Daru koja, imitirajući hrvatski akcenat, govori: „Kaže gazda: Šta je ovo? Nikada nisam prodao ovoliko ulaznica. Ovo je nešto neviđeno. Nema više pića posle prvog bloka. Znaš kao koliko se popilo, kakva euforija“.

U sledećoj poruci, kako se moglo čuti u jednoj emisiji, moguće je razaznati Anu kako joj odgovara: „Daro, gde si to nastupala? U Hrvatskoj? Kome da uzmu piće? Kako nema pića? Onda nema ni drugog bloka pevanja, dok ne doteraju kamione pića. A i bez pića meni treba razlog da prekrojim blok. Ja ga i svakako skratim. Kome, bre, da uzmu prase, bre?“, dok je teško razumljivo čuti šta Ana sve govori.

ANA NIKOLIĆ LEŽI NA ULICI U POLA NOĆI: Pevačica sva u crnom, šokirala potezom

O Ani Nikolić se nedavno naširoko pričalo, jer je na svom Instagram profilu napisala da njena ćerka Tara ne provodi vreme kod oca Stefana Đurića Raste.

– Laž! Dete je kod mene, tako da više neću pustiti nijednu jedinu laž. O njegovim roditeljima mogu samo da kažem: „Hvala vam što ste bili tu“ i zbog poštovanja prema tim istim ljudima ja sam ćutala. Bolje da ćuti zauvek. Sve što kaže od ovog trenutka biće upotrebljeno protiv njega. Dete viđao nije. A najvažnije Tara je dovoljno velika i jedna jako mudra devojčica koja vrlo zna i šta želi i šta ne želi. Ako želiš dalje tvoje bljuvotine da iznosim sa dokazima i to kakvim nastavi! Sramota me je od same sebe prvo, od Tare kao i od ljudi o čemu ja javno raspravljam. U pravu si, vidimo se na sudu – navela je tad pevačica.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter