Izvor: blic.rs
03.08.2023 u 16:51
12

NEPOŽELJAN ZA MNOGE IPAK DOŠAO: Uprkos peticiji protiv njega DINO MERLIN usnimljen na BEOGRADSKIM ULICAMA (VIDEO, FOTO)

Iako je na portalima pokrenuta peticija protiv njegovih konecrata u kojoj se traži zabrana održavnja njegovih koncerata, bosanski pevač koji je devedesetih izrazito bio protiv Srba usnimljen je u Beogradu u skupocenom automobilu objavljeno na društvenim mrežama

Pevač Dino Merlin u novembru je zakazao četiri nastupa zaredom u Beogradu. Vlada veliko interesovanje za koncerte, te su se ubrzo rasprodale karte za iste.Tim povodom je Dino Merlin došao za Beograd, a verni fanovi su ga usnimili kako vozi automobil od 140.000 evra.

Tako je DINO MERLIN govorio DEVEDESETIH – EVO KAKO SE PRAVDAO ZA IZGOVORENO (VIDEO)

Video snimak je nastao pre dva dana, a pretpostavlja se da je Merlin tada bio u Beogradu kako bi dogovorio sve detalje oko organizacije samog koncerta koji je zakazan za novembar.

@lakii.spottingbmw m8 G-power🇩🇪♬ htela je da zna – 🥀🎧

Na sjatu peticijaonline obajavljena je peticija sa zahtevom da se bosanskohercegovačkom pevaču Dinu  Dervošhalidović poznatijem kao Dino Merlin, zabrani dolazak u Srbiju zbog učestvobanja u ratu u Bosni i ratnoj propagandi tokom devdestih.

prinscreen

Dino Merlin je nakon završetka rata u Bosni već nastupao u Srbiji i tada su bili rasprodati svi njegovi koncerti. Ovo je drugo najavljeno gostovanje tog pevača i prema podacima sa kojima raspolažemo i ovog puta su rasprodate sve ulaznice.

Dino Merlin je u više navrata opovrgao mnoge od navoda i izjava koje su mu pripisivali.

Nikad nisam rekao da mrzim ikoga. Taj glagol ne postoji kod mene. To je notorna neistina. Toliko toga što je o meni napisano svih ovih godina je potpuno izmišljeno“, izjavio je Merlin  2011. godine uoči prvog koncerta, prenosi Kurir.

Od 27. jula do danas peticiju je potpisalo 21.763 ljudi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

12 thoughts on “NEPOŽELJAN ZA MNOGE IPAK DOŠAO: Uprkos peticiji protiv njega DINO MERLIN usnimljen na BEOGRADSKIM ULICAMA (VIDEO, FOTO)”

  1. Neka sto ne bi dosao. Kad su ljudi budale pa placaju srbomrscu da ga slusaju. Mjesto da se ugledate na hrvate pa zabranite nastupe takvih kao sto je dino.

    10
    1
    Odgovori
  2. Треба све који су купили карте казнити,новац да дају у хуманитарне сврхе.Глупи смо што се више не чинимо.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter