Izvor: Alo.rs
16.02.2024 u 17:37
0

NIJE NI SLUTILA DA ĆE UMRETI: Supruga Nebojše Glogovca ne može da dođe sebi od šoka, pre samo šest dana priredila pomen legendarnom glumcu

Šest dana nakon šeste godišnjice smrti sina, upokojio se i on

Otac preminulog glumca Nebojše Glogovca, protojerej-stavrofor Milovan preminuo je noćas, šest godina nakon smrti sina.

On je bio sveštenik u penziji, a o svom sinu uvek je govorio sa puno ljubavi.

Youtube printscreen

-Četrdeset godina sam sahranjivao ljude i mlade i stare i decu i pokušavao da im kao sveštenik pružim utehu, dam nadu, očuvam veru. Ali kada se meni desio gubitak, bio sam prepušten tome da sam nađem snage da očuvam sebe u bolu – pričao je Nebojšin otac, protojerej stavrofor Milovan Glogovac.

Podsetimo, glumac Nebojša Glogovac vodi poreklo iz Dramiševa, a njegova porodica je poreklom sa Kosova i Metohije, prezime su dobili po naselju Glogovac. Polovinom 19. veka njegova porodica je preko Crne Gore došla u Hercegovinu. Njegovi preci su se nastanili u Brataču i Dramiševu i svi slave Đurđevdan.

OVAKO JE PROTA GOVORIO O SINU: Otac Milovan je ispričao sve o Nebojšinim poslednjim satima

Rođen je u porodici sveštenika Milovana iz Dramiševa i krojačice Milene Glogovac (devojačko Samardžija) iz Nevesinja. Njegov otac je nakon završene osnovne škole upisao bogosloviju „Svetog Save“ u Beogradu 1962. godine, a 1968. se oženio Milenom, Nebojšinom majkom. Imao je osam godina mlađu sestru Bojanu koja je psiholog, a rano detinjstvo proveo je u porodičnoj kući dede Gavrila u brdskom selu Dramiševu, nedaleko od Nevesinja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter