Izvor: Alo.rs
07.11.2023 u 20:23
0

NISU ŠTEDELI: Đani i Slađa ćerki kupili stan za 18. rođendan

Poklon vredi čitavo bogatstvo.

Sofija Trajković, ćerka folkera Đanija, od majke i oca dobila stan za rođendan. Danas Slađa i Đanislave ćerki Sofiji 18. rođendan, a prva se ispred sale gde se održava slavlje pojavila ponosna mama i obratila novinarima, a ubrzo joj se pridružio i suprug Đani. Kako su otkrili za medije, ćerki su za rođendan kupili stan u komšiluku, u Beogradu na vodi, da im bude blizu i na oku.

– Prelepo se osećam, znala sam da ću dobiti stan, i zaista je divan osećaj, sada ću ga sama urediti po svom ukusu. Znala sam da ću dobiti baš taj poklon – rekla je Sofija i izvinila se jer ne voli da se eksponira, pa su Slađa i Đani nastavili da daju izjave.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter