Izvor: alo.rs
19.02.2024 u 18:41
0

O OVOME RETKO KADA PRIČAJU: Dragana Mirković je već dugo u braku sa Tonijem, jedan detalj je SVIMA PROMAKAO

Malo ko zna ovu činjenicu iz života supruga Dragane Mirković.

Dragana Mirković i Toni Bijelić više od dve decenije su u srećnom braku. Njih dvoje upoznali su se u Beču i od prvog dana žive skladno i bez trzavica. Važe za par koji nema nijednu mrlju niti skandal od prvog dana od kada su u ljubavi.

Dragana ima uspešnu karijeru, a ovih dana je na turneji povodom čak četiri decenije trajanja iste. Sa druge strane, njen suprug je uspešan i cenjeni biznismen koji se između ostalog bavi prodajom luksuznih automobila.

Ipak, postoji jedan podatak o Toniju i Dragani za koji malo ko zna.

Naime, Toni je do 26. godine bio nepoznat javnosti i medijima, iako je već imao biznis i stekao ugled među poslovnim ljudima. Sa Draganom je 1999. godine stupio u brak, a ona je u to vreme bila na vrhuncu karijere. Ono što pak niko nije znao jeste činjenica da je Dragana od supruga starija pet godina. Međutim, ta razlika u godinama nikada nije bila prepreka za njih dvoje, a dokaz su dve decenije ljubavi i poštovanja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter