Izvor: INFORMER
07.02.2024 u 07:21
0

OBRISALI JELENU KARLEUŠU SA TIK TOKA: Rat giganata dostigao vrhunac, oglasila se JK

Srpska pop zvezda Jelena Karleuša oglasila se putem društvenih mreža nakon što je muzički gigant "Universal" povukao muziku svojih izvođača sa platforme TikTok.

Hladni rat muzičke industrije sa TikTokom dostigao je vrhunac zahtevom „Universal Music Grupe“ (UMG) da sa platforme ukloni muziku njihovih izvođača, među kojima su Jelena Karleuša, Tejlor Svift, Drejk, Heri Stajls i mnogi drugi.

KARDIGAN KOJI BI DA JE ŽIVA NOSILA I LEJDI DI: Anastasija Ražnatović oduševila sofisticiranim stajlingom (FOTO)

Dana 30. januara, dan pre nego što je poslednji ugovor UMG-a sa TikTokom istekao, kompanija je u otvorenom pismu objavila da  je počela da uklanja snimljenu muziku sa platforme.

Ovim povodom putem društvene mreže Instagram oglasila se srpska muzička senzacija Jelena Karleuša.

Pesme sa albuma „Alfa“ i albuma „Omega“ uklonjene su sa TikTok- zato što moja izdavačka kuća „Universal“ nema postignut dogovor sa tom društvenom mrezom. Uklonjene su pesme svih njihvih izvođača na svetu, a to je manje više kompletna svetska muzička elita. To ne važi za lokalne izdavače i domaće kuće u Srbiji tako da imate sve druge – navela je JK na Instagramu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter