Izvor: Kurir
22.05.2023 u 12:14
0

ODEVNA KOMBINACIJA JELENE KARLEUŠE JE SINONIM ZA HRABROST! Snimci prete da postanu viralni, a ovo je prava smelost!

Jelena Karleuša iako poznata po nesvakidašnjem i smelom stajlingu, često ume da ode korak dalje i ipak iznenadi svoju publiku.

Redovno putuje a za njene nastupe se traži karta više jer pored hitova koje peva, pevačica priredi pravi performans svojim gostima.

Internetom sve više kruže video zapisi i fotografije sa poslednjeg nastupa gde je ponovo istupila kada je odevna kombinacija u pitanju, ali i šminka.

Jelena je sa floroscentnom senkom i uokvirenim očima stigla ispred kluba, a kada je izašla iz automobila jasno je bilo da se šminka slaže sa komadima garderobe koju je izabrala za tu noć.

JK je više otkrila nego pokrila svoje telo, taman toliko da zagolica mušku maštu, a duboke čizme su prekrivale kolena i dale poseban pečat ovoj kombinaciji na koju bi se retko ko smeo odlučiti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter