Izvor:
21.09.2023 u 17:56
0

ODSTRANJEN JOJ DEO OBRAZA : Kloi Kardašijan operisala tumor na licu i uputila važan apel svima FOTO

kloi Kardašijan je u oktobru prošle godine otkrila da ima tumor i od tada putem medija i društvenih mreža širi svest o značaju redovnih pregleda.

Ona se sada oglasila na Instagramu i na storiju napisala „Za sve one koji ne znaju, imala sam rak kože lica“. Nakon toga, objavila je niz fotografija nastalih pre i posle operacije.

INSTAGRAM/KLOIKARDASHIAN

Kako je objasnila, sve je počelo kada je ugledala ispupčenje na svom obrazu, koje je ličilo na bubuljicu. Otišla je kod lekara, uradili su joj biopsiju i ispostavilo se da je u pitanju melanom.

SKANDAL U ELITNOM DELU BEOGRADA: Sandra Afrika doživela neprijatnost, moli za ovi stvar

Kloi je, potom, objavila i fotografije nastale neposredno nakon operacije, na kojima se vide konci i sveža rana.

INSTAGRAM/KLOIARDASHIAN

Takođe je pokazala i da sada na mestu gde je bio melanom ima udubljenje i rekla kako će morati „stalno da dodaje filere u obraze, kako se ta rupa ne bi videla“.

 

INSTAGRAM/KLOIKARDASHIAN

„Morali su da mi uklone tumor sa obraza i ostalo mi je udubljenje. Definitivno se ne žalim jer bih radije imala rupicu nego melanom“, napisala je Kloi uz jednu od fotografija i još jednom apelovala na sve da idu na redovne preglede

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter