Izvor: KURIR.RS
02.02.2023 u 20:57
0

OGLASILA SE POSLE OPERACIJE RUKE Kristina Radenković na skijanju polomila OBE, a sad otkrila kako funkcioniše posle NEZGODE (FOTO)

Kristina Radenković pre nedelju dana operisla je ruke. Ona je na skijanju polomila obe ruke, ali je morala da, pošto su joj u Italiji stavili gips, na Ortopetskoj klinici Banjica na operaciju jedne ruke.

Iako se dosta spekulisalo oko Kristininih povreda koje je zadobila na skijanju, kao i o neverici da je polomila obe ruke, ona se sada oglasila i potvrdila informaciju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE
Kristina Radenković
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Voditeljka je u opisu fotografije na Instagramu na kojoj je njena ćerka, koja imitira popualrnu Sredu iz serijala „Porodica Adams“, napisala da su joj obe ruke u gipsu:

– Ne znam da li imitira Sredu ili mamu sa gipsevima? – zapitala se Kristina koja je ujedno dala i potvrdu o pisanjima da je pomolila ruke.

Podsetimo, Radenkovićeva je na skijanju polomila ruke, a zbog propusta tamošnjih lekara hitno je dovezena u Beograd gde joj je u Institutu za ortopediju na Banjici urađena operacija. Voditeljki je jedna ruka operisana, ali su obe ruke u gipsu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter