Izvor: Kurir
25.03.2024 u 19:07
1

„ONA NE ZNA ZAŠTO SE STANIJA NIJE OSTVARILA KAO MAJKA“ Asmin poslednjim oglašavanjem digao buru u javnosti, evo šta je sve rekao

Povodom ljubavnog višeugla, Stanije Dobrojević, Aneli Ahmić i Asmina Durdžića, za medije se nedavno oglasila i pevačica Elektra Elit, koja je dala svoj sud o ovim zamršenim odnosima.

– Iskreno mislim da se Asmin stoički bori za Staniju. Sad da ne pričamo o njegovoj bivšoj partnerki ili bivšem partneru od Stanije, ali mislim da radi pravilnu stvar. I ako voli, treba da se bori. Smatram da se Stanija sa njim iz ljubavi, a ne iz koristi – istakla je Elektra, a sada se takođe oglasio i jedan od glavnih aktera priče, Asmin Durdžić.

Asmin je sada istakao svoje mišljenje o njoj, ali i dodao šta joj je najviše zamerio, zbog čega ju je javno par puta isprozivao.

-Pa o Elektri Elit nisam imao neko mišljenje, pošto je izgovorila jednu lošu reč. Da nam je bitnije da imamo psa, a ne dete. Ona ne zna istinu zbog čega još Stanija nije imala dete. To sam joj zamerio, ali sada kada sam video šta je za vas izjavila, okej sa moje strane, imam korektno mišljenje o njoj i tako su mi Marko Marković i ona lep i sladak par. Nadam se da će ona uskoro da rodi malog Markića, jednog sina. I želim im sve najbolje u njihovoj ljubavi i vezi – istakao je Durdžić.

Podsetimo, Elektra je prekomentarisala i učešće Aneli Ahmić u rijalitiju, te je nije štedela:

– Za Aneli, ovo je top što je ušla u rijaliti. Jer ovo je njena prva životna prilika da se pokaže ko je i šta je, te da napravi to svoje ime, za kojim je patila sve ove godine koje nije napravila. Znači, ovo će za nju da bude jedna velika odskočna daska. Pretpostavljam da je zbog toga isto i ušla – dodala je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “„ONA NE ZNA ZAŠTO SE STANIJA NIJE OSTVARILA KAO MAJKA“ Asmin poslednjim oglašavanjem digao buru u javnosti, evo šta je sve rekao”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter