Izvor: Happy BSC Portal/Telegraf.rs
15.01.2024 u 03:45
0

OPARIĆE SE: Brena i Boba prodaju vilu u Majamiju za skoro 17 miliona dolara

Lepa Brena i Boba Živojinović odlučili su da prodaju vilu na Floridi, u Majamiju, koja se nalazi na samoj obali mora, a u kojoj su redovno odsedali kad god bi boravili u Americi.

Kuću su kupili 2010. godine, a u međuvremenu su na tom objektu obavili kompletnu rekonstrukciju, koja je završena 2023, pa je skromna kuća postala višespratna vila.

Podatke o tome objavila je hrvatska istraživačka mreža Imperijal.net.

Prema njihovim navodima, potkrepljenim dokumentacijom, apartman je uknjižen na Slobodana Živojinovića. Tamo se kvadrat kreće od 25.000 do 55.000 evra, ali ima i luksuzno uređenih kvadrata koji se prodaju po ceni i od 110.000 evra. U tom kontekstu vila u Majamiju bila je skromna za standard na koji su Živojinovići navikli. Ali sada je njihova nekretnina na Floridi više nego reprezentativna. Jedino je pitanje da li su planirali uopšte da je zadrže u vlasništvu ili su je temeljno i luksuzno preuredili kako bi na tržištu mogli da je ponude po paprenoj ceni od 16.900.000 dolara. U oglasu je navedeno kako se prodaje vila sa šest soba i šest i po kupatila.

– Potpuno nova moderna vila na obali s neverovatnim otvorenim pogledom na zaliv sa oko 6.000 kvadratnih metara stambenog prostora, uključujući šest kreveta, šest i po kupatila. Veličanstvena italijanska završna obrada, veliko glavno kupatilo i ormar, profesionalna kuhinja s vrhunskim uređajima. Zatim otvoreni dnevni boravak, lift do krova sa spektakularnim pogledom, bazen, džakuzi, letnja kuhinja, negovani travnjaci – piše u oglasu.

Godišnji porez iznosi 30.837 dolara. Navedeno je i kako imanju pripadaju garaža, parkinzi, bazen i da se nalazi u zalivu. Očito se radi o potpuno novom objektu koji je iznikao na mestu ranije prizemne kuće, jer piše da je izgrađena 2023. godine.

DARKO LAZIĆ VIĐEN SA BIVŠOM: Otišao na Kopaonik, a društvo mu pravi Ana Sević

Prosečno mesečno održavanje iznosi za većinu ljudi sasvim nedostižnih i nezamislivih 83.629 dolara. Samo mesečni porez iznosi 2.570 dolara. Vila se više ne vodi samo na Bobu i Brenu već i na njihove sinove Filipa, Viktora i Stefana. Iz papira je vidljivo kako su pevačica i bivši teniser vlasnici po 45 odsto udela, dakle zajednički 90 odsto, a njihovi sinovi, kako piše u ugovoru, imaju po tri procenta. Ali svi su oni opterećeni sa dva miliona dolara duga, koji je upisan na CCHC fond IV LP s matičnim sedištem u američkoj poreskoj oazi, državi Delaver. Boba i Brena zajednički su osnovali krajem oktobra 2019. godine „SBZ properti holdings LLC“ sa sedištem u Majamiju. Na firmu su prebacili vilu pa su tako sada svih petoro Živojinovića suvlasnici, piše Kurir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter