Izvor: Kurir
05.12.2023 u 14:09
0

OPLJAČKANA ANA MIHAJLOVSKI: Voditeljka doževela veliki ŠOK

Voditeljka Ana MIhajlovski oglasila se na svom Instagram nalogu i otkrila da je opljačkana u sred Pariza. Naime, Ana Mihajlovski je u Pariz otputovala sa ćerkicom, kako je istakla, ona je ostala bez 100 evra i telefona.

– Moj izraz lica dan prvi i moj izraz lica dan treći u Parizu. Pariz kakav poznajem zaista više ne postoji. Nisam bila toliko dugo da se ni sećam koliko godina je prošlo od poslednje posete, ali ovakvu transformaciju jednog od najdivnijih gradova na svetu nisam očekivala. Ajfelov toranj ograđen u potpunosti sa punktovima za bezbednosne provere, ulice prljave i smrdljive, ljude da ni ne komentarišem, a pljačkaši svuda – govorila je Ana.

– Nije pomogla ni ta lepota grada, niti novogodišnja rasveta, pa ni savršeno uređeni izlozi u Lafajetu da se otresem tog osećaja krize koji vrišti sa svih strana. Ovo je bilo prvo samostalno putovanje moje mališanke i mene pa nisam htela da dozvolim da mi tupavi telefon uništi par dana, ali sa ove distance – iz bezbednosti moje fotelje, rekla bih da smo se Pariz i ja pozdravili poslednji put, pa evo da obeležimo – poručila je voditeljka.

Ona je potom otkrila da je odmah prvog dana opljačkana.

– Prvog dana su nam ukrali pare za „subway“ molim vas ne pitajte kako, a onda su mi naplatili i kaznu 100 evra zbog te fejk karte koju nam je iz automata izvadio ‘pomoćnik’ metroa, a odmah potom su mi ukrali i telefon koji sam kupila tri dana ranije, nikada neću zaboraviti trenutak odluke da ne platim osiguranje za telefon jer kao ko to plaća? Besni Srbi na aerodromu, revoltirani ponašanjem zaposlenih prema putnicima, objasnili su mi da je Francuska u velikoj krizi i zaista baš tako i deluje – poručila je ona.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter