Izvor: KURIR
26.05.2024 u 12:14
0

„OSTALA SAM BEZ NOVCA, DOGODILE SU SE GROZNE STVARI“ Nikolina Pišek nakon smrti muža otkrila u kakvim je problemima bila!

Nikolina Pišek našla se u centru skandala nakon smrti muža i javne rasprave sa svojim svekrom, Mišom Grofom, oko raspodele imovine.

Ona je sada otkrila da je nakon cele situacije imala velikih finansijskih problema, što je dosta uticalo na njene dalje planove, te je tako renoviranje vile u Zagrebu trajalo dosta duže.

Kako je istakla u videu, zbog problema sa novcem morala je da promeni dosta stvari u novom domu i prilagodi ih trenutnim prihodima.

– Ovo je potpuno ludo, ali baš zato ovo moram podeliti sa vama. Ovako je moja kuhinja trebalo da izgleda pre nego što su se dogodile one grozne stvari u mom životu, a ovako izgleda sada. Dogodile su se strašne stvari, ja sam ostala usred projekta, a bez dovoljno novca i onda sam morala da rasporedim taj novac na neki drugi način. Ovo je nastalo iz te grozne situacije! Nešto prelepo i možda čak i bolje nego što je planirano.- Kada vam život servira limune – napravite limunadu. Ili limoncello, tart od limuna, sladoled… Evo ja jesam. Iz jako loše pozicije, sa redukovanim budžetom, uz veliku podršku sa strane i pažljivu logistiku, uspela sam nemoguće. Ovo je delić toga, ali jako bitan i jedan od ključnih delova svakog domaćinstva. Njeno veličanstvo – kuhinja – bnapisala je Nikolina uz snimak.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter