Izvor: Alo.rs
08.10.2023 u 19:20
0

OTKRIVEN JELOVNIK: Ovo je ishrana Anastasije Ražnatović za savršenu liniju

Evo kako izgleda ishrana Anastasije Ražnatović, za vitku liniju i ravan stomak izgleda ovako.

Danas je jedna od najlepših mlađih pevačica na našoj javnoj sceni, ali nekada je Anastasija Ražnatović kuburila sa kilogramima i vodila muku sa kilažom, a jednom prilikom je otkrila da se za kratko vreme ugojila čak 20 kg.

Pevačica je o procesu mršavljenja nedavno govorila, te otkrila da je put do savršenog izgleda trajao čak dve, tri godine.

Naime, u periodu puberteta, Anastasija se sa emotivnim krizama borila, tako što bi utehu našla u hrani. U to vreme ugojila se čak 20 kilograma, a ishrana Anastasije Ražnatović onda je postala drastično drugačija, kako bi izgled dovela do perfekcije.

TANJA SAVIĆ KONAČNO PROGOVORILA O VEZI SA PILOTOM: „Prvi susret bio je kao u fimovima, teško i jako stresno“

– Izbacila sam nezdrave namirnice i trudila sam se da ne preskačem obroke. Najčešće jedem kuvana jela, a u širokom luku zaobilazim restorane brze hrane – otkriva ona.

– Ako pojedem nešto slatko, odmah odem na trening kako bih što pre sagorela kalorije. Ključ dobrog izgleda je definitivno u redovnom vežbanju.

Ishrana Anastasije Ražnatović, za vitku liniju i ravan stomak izgleda ovako:

Doručak: ovsena kaša sa crvenim voćem/jaja sa povrćem

Ručak: Brancin i zelena salata

Večera: Potaž od bundeve

Anastasija još savetuje da svaki put kada osetite glad popijete čašu vode sa limunom, kako bi što pre nastupio osećaj sitosti.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter