Izvor: Hello
11.12.2023 u 17:01
0

OVO JE ĆERKA NENADA JEZDIĆA: Prvi put pred očima javnosti, upoznajte Vasiliju (FOTO)

Ćerka Nenada Jezdića je prava lepotica.

Nenad Jezdić prilično je misteriozan kada je reč o privatnom životu. Iako ne govori često o porodici, znamo da je reč o velikoj zajednici, skladnoj, srećnoj i punoj ljubavi. Popularni glumac i njegova supruga Sara u braku su od 1996. godine i imaju tri ćerke i sina.

– Deci jedino pomažemo ukoliko im damo pravi primer. Jedna mudrost kaže: „Ako hoćeš da menjaš svet, počni od sebe” – rekao je svojevremeno u intervjuu za Gloriju.

A kako od gena ne može da se pobegne, tako je i Nenadova ćerka ispoljila dar za glumu koji je nasledila od tate. Vasilija se u ovom upisnom roku našla među desetoro kandidata koji čine poslednju klasu prosora Dragana Petrovića Peleta pre odlaska u penziju.

 

Iako se ranije nije slikala za novine i ne eksponira se u medijima i javnosti, Vasiliju možemo da vidimo na zajedničkoj fotografiji sa klasićima iz 2023. na Fakultetu dramskih umetnosti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glumačke klase (@glumacke_klase)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter