Izvor: Kurir
25.03.2024 u 16:21
0

OVO SU PAROVI ČIJA JE LJUBAV IZGLEDALA VEČNA: Sad ih spominjemo samo kao bivše

Ljubavni parovi oduvek su drmali domaću estradu, mnogi od njih su otišli pred oltar, međutim, ima i onih čije su se veze završile neslavno.

Većina tih imena danas su nam u potpunosti nespojiva, ali ono što niko ne spori, jeste da su nekada do ušiju bili zaljubljeni

Miloš Teodosić i Anastasija Ražnatović

Košarkaški as nikada nije govorio o privatnom životu, pa se malo zna da je bio u vezi sa naslednicom folk zvezde Cece Ražnatović. Te 2016. godine sa svih strana se moglo pročitati da je Cecina ćerka zaljubljena u kapitena reprezentacije i, dok su se mnogima činili kao skladan par, usledio je raskid.

Navodno, Teo je ostavio Anastasiju posle samo dva meseca veze, i to preko telefona. Razlog nije bila udaljenost Beograda i Moskve, gde je košarkaš živeo, već njegovo često prisustvo u medijima zbog njene slavne majke.

printscreen/Instagram/anastasijaraznatovic

Vuk Kostić i Jelisaveta Orašanin

Vuk i Jelisaveta bili su u vezi dugih 5 godina, nakon čega su odlučili da je vreme da svako krene svojim putem. Među kolegama se pričalo da je njihova veza bila puna strasti, ljubavi i međusobne podrške, ali se čini da je ipak sudbina imala drugačije planove za njih.

– Osvojio me je svojom iskrenošću, neposrednošću i duhovitošću. Osvaja me ljubavlju koju mi svakodnevno pruža – rekla je tada Orašaninova.

Tanja Savići  Darko Filipović

Pevačica je postigla veliki uspeh tokom takmičenja „Zvezde Granda“, a u toj prvoj sezoni osvojila je visoko treće mesto. Međutim, nije samo dobila uspeh i karijeru nakon tog talent šou-programa, već i ljubav.

Naime, Tanja je započela vezu sa Darkom Filipovićem, a toliko su bili ludo zaljubljeni i srećni da su mnogi prognozirali kako će se i venčati. Varnice su sevnule 2005. godine, ali ta ljubav nije potrajala, već se ugasila nakon par meseci

Aca Lukas i Danijela Vranić

Danijela Vranić u vreme svoje velike popularnosti privlačila je veliku pažnju javnosti, a česta tema medija bila je njena veza sa Acom Lukasom. Kako se spekulisalo poslednjih godina, Danijeli je raskid veoma teško pao, a njihova ljubavna priča izazivala je skandale. Folker nikada nije krio da je bio veoma blizak sa Vranićevom, a o detaljima njihove veze pisao je i u svojoj knjizi, gde je otkrio koliko mu je značila.

ACA LUKAS SE OGLASIO POSLE VESTI O OZBILJNIM ZDRAVSRVENIM PROBLEMIMA: Pevač otkrio kako se sada oseća!
YOUTUBE/PRINTSCREEN/HAPPY TV

– Danijela je prava diva, žena sa stilom. Sigurno jedna od naših najboljih pevačica. Zašto nije uspela? Više je volela da sedi u kući i čeka da se nešto dogodi bez njenog učešća. A, to je nemoguće. Stvorila je nerealnu sliku o sebi, pa je doživela da uspeju mnogo lošije pevačice od nje – naveo je Lukas u autobiografiji „Ovo sam ja“.

Anabela Atijas i Mladen Radulović

Anabela Atijas je svojevremeno, baš kao i njena ćerka Luna, otpočela ljubavnu vezu u rijaliti šou-programu. Ona se, naime, 2010. godine tokom učešća u “VIP Velikom bratu” zaljubila u Mladena Radulovića, sa kojim je započela romansu pred kamerama.

Posle raskida sa pevačicom, maneken se povukao iz javnosti, ali i iz Srbije. Odselio se u Ameriku i danas živi na Beverli Hilsu. Na pojedinim slikama ima bradu i izgleda znantno mršavije, a uz svoje ime dodao je još jedno – Markus.

Ceca Ražnatović i Vladimir Cvetković

Vladimir Cvetković Cvele bio je jedini muškarac kojeg je Ceca Ražnatović predstavila kao svog partnera, nakon smrti Željka Ražnatovića Arkana, a pre veze sa Bogdanom Srejovićem. Njih dvoje su bili zajedno nekoliko meseci pre skoro 15 godina, a on je tada bio poznat i kao maneken.

Međutim, kasnije se pisalo o tome da je vozio linijski taksi od Novog Sada, u kom živi, do Beograda. Danas, sudeći po njegovim objavama na Instagramu, on putuje svetom i svoja iskustva deli sa ljudima.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter