Izvor: kurir.rs
14.12.2023 u 11:37
0

PEVAČ SE ZAPALIO NA BINI: Glava počela da mu se dimi (FOTO)

Pevač Stefan Zdravković, poznatiji kao Princ od Vranje, doživeo je peh na nastupu, koji je mogao ozbiljno da ga košta.

prinscreen instagram

Kako su u blizini bine bila pirotehnička sredstva i gomila vatrometa, plamen je zahvatio i pevačevu kosu, pa je glava počela da mu se dimi.

Na sreću odmah su mu pritrčali u pomoć da očisti svoju bujnu kosu od varnica, a njegova reakcija na sve je potpuni šok s obzirom na to da on nijednog momenta nije prekinuo s pevanjem dok se to dešavalo!

„ŠTA VIDE U MENI DIVLJOJ“: Karleuša „ukrstila koplja“ s Prijom (FOTO)

– Prošle noći sam bio u vatri, ali doslovno – našalio se pevač na svoj račun i na storiju na Instagramu podelio snimak s nastupa.

Inače, popularni pevač i miljenik devojaka prepoznatljiv je po svojoj dugoj kosi, a dospeo je u žižu javnosti kada se takmičio na „Pesmi za Evroviziju“, gde je važio za jednog od favorita.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter