Izvor: BSC HAPPY
11.10.2023 u 15:23
0

“PLAKALA SAM DOK SAM JE SNIMALA”: Maja Nikolić za naš portal otkrila da je njena nova pesma autobiografska, ali i kako je iznenadila Sanja Vučić

Pevačica Maja Nikolić pre samo nekoliko dana objavila je novi singl „Naftalin“.

U razgovoru za BSC Happy portal otkrila je da je pesma kojom se na scenu vraća “ona stara Maja” autobiografska. Govorila je i na čemu trenutno radi, kakvi su joj planovi za koncert ali i ispričala kako je jedne večeri iznenadila Sanja Vučić.

– Pesmu je radio balkanski hit mejker Rale Ratković koji je zaslužan za karijere više od tridesetak naših pevača. On je i našoj legendarnoj Ceci napravio više od 40 hitova zajedno sa Marinom Tucaković. Zajedno sa mnogim autorima napisao je, recimo „Zlatnik“, „Srpkinja je mene majka rodila“, „Zmaj“ Indiri Radić… Rale je meni napravio pesmu, koja je autobiografska, etno- pop sa nekim pop-folk primesama  i zaista je hit na prvo slušanje. Autobiografska je, tekstom me je razbio. Dok sam snimala ja sam plakala – priča Maja.

Kako kaže, Rale je stara garda kompozitora. Pre nego što je napisao pesmu slušao je o njenom životu, kakva pesma joj je potrebna i osetio „patinu i emociju u njenom glasu“.

– Pozivam sve, idite na moj Jutjub kanal, pesma se zove „Naftalin“ i poslušajte tu emociju. Evo za dva dana gledanja od 100 komentara ima samo 1 ili 2 negativna komentara. Ja sam prezadovoljna jer ljudi kažu da se nakon 23 godine od hita „Varali me svi“ ponovo vratila ona stara Maja – zadovoljna je pevačica.

„SVI SRBI KOJI KUPUJU KARTE ZA DINA MERLINA SU PRASIĆI NA SLANINIJADI“: MAJA NIKOLIĆ osula po POZNATOM PEVAČU, ali nije štedela ni „OBOŽAVATELJE“ (VIDEO)

S obzirom da su poslednjih dana aktuelni koncerti domaćih izvođača pitali smo Maju da li ona ima u planu nešto slično.

– Krajem marta se otvara Sava Centar. Ja sam pevačica koja je odrasla na festivalskim daskama u Sava Centru, osvajala nagrade na festivalima, na Beogradskom proleću, dobijala Oskare, i kada je počinjala moja karijera i na Mesamu s pesmom „Odlazi“. Meni je draže da napunim dva, tri ili četiri Sava Centra i želja mi je da odatle krenemo – poručila je.

Do tada, kaže, nastavlja saradnju sa Raletom i već priprema sledeću pesmu u studiju.

– Napisali smo tekst, snimamo pesmu koju ćemo predati za Beoviziju, ne očekujem ništa od Beovizije ali želim da pesma bude hit. Biće u ovakvom fazonu, jaka, moćna i sa patinom u glasu jer ja to umem da donesem – kaže Nikolićeva i dodaje da joj je jednu fenomenalnu pesmu poklonila Sanja Vučić.

– Sanja me je prijatno iznenadila, zvala me je jedno veče pre par nedelja iz studija bilo je negde 23 časa i kad mi je poslala pesmu ja sam se rasplakala. Prosto kao da je vidovita, rekla je „Maki, vidi ja sam ovo za sebe napravila, završavam sebi CD ali mislim da je ova pesma za tebe“  – otkrila je Maja ekskluzivno za naš portal.

Srećna je, kaže, što ima divne prijatelje i saranike, ali i čast joj je što se konačno prave i dobre pesme vraćaju u njen život.

-Dugo godina nisam mogla da pronađem nekog ko bi uhvatio moju energiju i emociju da je pretoči u pesmu. Zato što sam ja jedna mala ali prejaka žena koja sve je sve u životu radila srcem. Milion puta grešila kao i svi, ali prosto srcem sam živela , srcem pevam, to sam ja – zaključila je Maja.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter