Izvor: Informer.rs
24.10.2023 u 16:28
0

Poznati zavodnik uhvaćen sa plavušom! NIŠTA IM NE SMETA!

Bredli Kuper uslikan je danas kako po kiši u Njujorku šeta sa Điđi Hadid, a kako blizak izvor njima navodi, oni koriste svaki slobodan trenutak kako bi se upoznali.

Pre tri nedelje su Bredli Kuper i Điđi Hadid uhvaćeni zajedno ispred jednog restorana u Njujorku, a sada su ponovo viđeni zajedno.

Bredli Kuper i Điđi Hadid trenutno su u fazi upoznavanja i svaki slobodan trenutak provode zajedno. Novi holivudski par fotografisan je danas po pljusku u Njujorku.

ČUVAJTE SVOJE VEZE! Ljubomora je užasno opterećenje za vezu ili brak!

Loše vreme nije sprečilo Bredlija i Điđi da lagano prošetaju po kišnom danu.

Glumac je podrška manekenki u trenutku kada joj stižu pretnje smrću zbog njene podrške Palestini.

Pre nego što su procurile prve fotografije Bredlija i Điđi sumnjalo se da će se pomiriti sa bivšom Irinom Šajk jer je glumac nekoliko puta fotografisan sa njom. Kako se ispostavlja, glumac želi da se angažuje u odgajanju ćerke, ali osim toga emotivno je nastavio dalje.

Sa druge strane Điđi Hadid su mesecima dovodili u vezu sa Leonardom Dikaprijem, ali ona nikada nije potvrdila da se viđala sa glumcem.

 

emotivno udaljavanje ostali su u dobrim odnosima zbog ćerke. Naime, Bredli i Irina su više puta viđeni zajedno u poslednje vreme. Posle zajedničkih fotografiju u septembru izvor blizak paru je potvrio za „Daily Mail“ da su planirali zajednički odmor.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter