Izvor: CITY MAGAZINE
10.12.2023 u 22:12
0

NIJE SE SVIDELA OBOŽAVAOCIMA: Irina Šajk objavila modnu kampanju i naišla na osudu zbog vulgarnosti

Irina Šajk objavila je seriju provokativnih fotografija na Instagramu. Za potrebe snimanja promenila je nekoliko autfita, a jedan je izazvao najviše pažnje i komentara. Irina je pozirala u minijaturnom topu i kratkoj žutoj suknji razočarala je obožavaoce.

Na jednoj od fotografija pozirala je okrenuta leđima, raširila noge i nagnuta napred, tako da joj je zadnji deo bio u prvom planu. Njenim pratiocima se ta fotografija nikako nije dopala.

OVO STE GLEDALI TOKOM GODINE: IMDB objavio listu najpopularnijih filmova u 2023. godini

„Ne znam… Stvarno mislim da neke od tih slika nisu potrebne. Ti si jedna od najlepših žena na svetu, ali to ne znači da sve izgleda dobro na tebi. Molim te, nemoj izgubiti svoj šarm…“, „Da li ovo treba da bude modna fotografija? To je prosto vulgarno“, „O svet je svakim danom sve luđi“, „To što ti fotograf traži da poziraš na taj način, ne znači da moraš“. „Premalo si ostavio mašti. Jasno je da postajemo društvo koje pokazuje previše“, „Stvarno prljavo i vulgarno“, „Prelepa si, ne trebaju ti ovakve fotografije“, neke su od mnogih komentari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Ovakva fotografija je mnoge začudila, upravo zbog samog Irininog odnosa prema sopstvenom telu.

U nedavnom intervjuu za Elle, Irina Šajk se vratila u prošlost kada je bežala od stereotipnih standarda žene u društvu pre nego što je prihvatila svoju ženstvenu stranu.

Započinjući razgovor, Irina je rekla novinaru da je jedna od dve kćerke rudara uglja u Jemanzhelinsku, malom gradu u Rusiji.

„Moj tata je uvek želeo da ima sina.“, rekla je.

Vlasnica kozmetičkog carstva nastavila je razgovor s novinarom, priznajući da se osećala nelagodno u svom telu.

Irina je rekla: „Uvek sam mislila da sam rođena u pogrešnom telu.“

Bivša devojka Ronalda takođe je pomenula: „Mrzela sam što sam devojčica. Sećam se svađa sa svojom mamom; ona je želela da me obuče u nešto cvetno. Ja sam želela tamne boje i nešto čvrsto. Nije da sam želela da budem dečko, ali sam se osećala kao da ‘ne pripadam svom telu.’“Kasnije u razgovoru, Irina je rekla  da se nikada nije identifikovala sa svojom sestrom jer je bila zainteresovana za lepotu i glamur, dok se Irina osećala „potpuno suprotno.“

Pre nego što je završila, takođe je napomenula da je u detinjstvu volela da su joj usne manje i da ih je stezala kako bi postigla taj cilj.

Šajk je počela da se bavi manekenstvom kao tinejdžerka. Brzo je postala uspešna i preselila se u Pariz kada je imala 19 godina.

Rekla je da je manekenstvo za nju bilo sjajno iskustvo. Imala je priliku da putuje svetom i upozna neke neverovatne ljude. Takođe je rekla da joj je manekenstvo pomoglo da izgradi svoje samopouzdanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter