Izvor: Sputnjik
26.07.2023 u 09:00
39

UKRAJINCI, OPAMETITE SE, SPREMAJU VAS KAO NOVO TOPOVSKO MESO: Evo kada kreće i koliko će trajati DRUGA FAZA KONTRAOFANZIVE – „NJUJORK TAJMS“ PRIZNAJE SMRT DESETINA HILJADA

Nova faza ofanzive ukrajinske vojske predviđena je za kraj jula i trajaće do sredine avgusta, rekao je za Sputnjik šef zaporoškog pokreta „Zajedno sa Rusijom“ Vladimir Rogov.

Nova faza ofanzive ukrajinske vojske predviđena je za kraj jula i trajaće do sredine avgusta, rekao je za Sputnjik šef zaporoškog pokreta „Zajedno sa Rusijom“ Vladimir Rogov.

 – Kijevski režim nastavlja da koncentriše snage na liniji fronta, pripremajući glavne rezerve za novu fazu kontraofanzive i čišćenjem polja od mina – dodao je on.
LUKAŠENKO POKAZAO PUTINU GDE SU POLJACI RASPOREDILI VOJSKU: Evo koji je RUSKO-BELORUSKI ODGOVOR (VIDEO)

Rogov je istakao da bi ukrajinske snage mogle da pokušaju da otvore i drugu liniju fronta tako što će pokušati da pređu Dnjepar u području Nikopolja u Dnjepropetrovskoj oblasti u pravcu Energodara s ciljem zauzimanja Zaporoške nuklearke.

Američki list „Njujork tajms“ piše da je od početka specijalne vojne operacije poginulo na „desetine hiljada“ ukrajinskih vojnika.
 – Ukrajinska pešadija se sve više fokusira na rovovske napade, ali nakon što je pretrpela na desetine hiljada žrtava od početka sukoba, njeni redove često popunjavaju manje obučeni i stariji vojnici –  navodi list.
„EU JE IMPERIJA, ČUVAĆEMO HRIŠĆANSKE KORENE DRŽAVE“: Još jedno ORBANOVO „NE“ ZAPADU – evo zašto je ZAURLAO na BRISEL ponovo

Kako se dodaje, u nekim slučajevima stariji regruti, koji treba da nadoknade teške gubitke u redovima ukrajinske vojske, ne žele da idu u borbe.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

39 thoughts on “UKRAJINCI, OPAMETITE SE, SPREMAJU VAS KAO NOVO TOPOVSKO MESO: Evo kada kreće i koliko će trajati DRUGA FAZA KONTRAOFANZIVE – „NJUJORK TAJMS“ PRIZNAJE SMRT DESETINA HILJADA”

  1. Чињеница да медуза опстаје преко
    600 милина година без мозга даје
    шансу многим тетовирани неонацис-
    тима на челу са ‘зеленим антихрист-
    том’!

    46
    4
    Odgovori
  2. Джаба им ‘контраофанзиве,то неће
    променити стање на бојном пољу!
    П.С.-
    Знаш ли ти Мујо-шта је разлика између бесплатно и джаба?!
    -Не знам, Хасо!
    -Ево, например: У основну школу си ишао бесплатно,као и Столтенберг,
    Бајден,Зеленски,Макрон и Шолц,али
    джаба!!!

    27
    4
    Odgovori
  3. Джаба им контраофанзиве,то неће
    ништа битно променити на бојном
    пољу!
    П.С.-
    Знаш ли ти Мујо-шта је разлика између бесплатно и джаба?!
    -Не знам Хасо!
    -Ево, например:У основну школу си ишао бесплатно, као и Столтенберг,
    Бајден,Р. Сунак,Макрон,Трудо,
    Зеленски и Шолц,али джаба!!!

    8
    1
    Odgovori
  4. Ukrajinci ne zele da brane svoju zemlju ali zato rusi bas sa radoscu dolaze da se bore sto se i vidi kad zarobe nekog rusa placu ko p…. i zovu mamu

    4
    6
    Odgovori
  5. Gluposi koje pisu Rusi koji opet gube. Da potsetim, druga armija sveta u borbi oko dva tri mala sela u zabiti Ukraine. Da su stvarno sila, ne bi komentarisali ovakve gluposti.

    7
    8
    Odgovori
  6. На сваком каналу Зеленски,у сваком рову Украјинци! Док Руси не истакну
    белу заставу,тетовирани неонацисти
    ће,на челу с оним ‘зеленим антихри-
    стом’ и корумпираним смркачем
    ‘коке’ ,истаћи црну! Ако би ‘дрогаши’
    имали крила,зелени смркач ‘коке’ би
    већ одавно летео!Тешко дубокој мис-ли у његовој плиткој памети!!!
    П.С.- Необавештени и наивни Укро-
    фили се нека сете,да је све почело
    2014.године на Мајдану убијањем и
    спаљивањем недужних цивила Руса
    уместо да нам соле памет! Ко дозво-
    ли да му Укрофил соли памет, биће и похован!

    13
    2
    Odgovori
  7. Ово је био само кратак одговор на-ивним и необавештеним Укрофили-ма,можемо ми и да нацртамо стрип
    и карикатуре о њима,али се бојимо да ће многима заболети стомак од смејања!!! Слава Русији!

    10
    1
    Odgovori
    • ….možeš li Ti brate da nacrtaš strip na temu: “ od 100 poziva za odbranu otadžbine (onomad u vreme bombardiranja) vi srbijanci ste se odazvali na 2 ( slovima: dva)….ostali (koji su se skrivali po vikendicama) su imali pametnijeg posla….toliko o ratovanju….tako da je vama ovo „ratovanje“ po komentarima satisfakcija za propuštenu priliku.
      Poz od ratni (pravi) veteran….iz Bayern

      0
      0
      Odgovori
  8. Колико видим, борбе се воде на територији Донбаса. Ту се беспоштедно разарају градови и села, народ страда…. Украјинцима то, наравно, не смета. Ионако су поља у околини продата Монсинатоу и банди. А на овом простору живе, претежно, Руси из Украјине. Они који критикују Русе, нека се присете уговора Минск-1 и 2, да су Укронацисти 8 година бомбардовали Донбас уместо да се држе договора (убијено 20-так хиљада неборбеног становништва меѓу којима и 200 деце (шта би ви урадили, које лажне изговоре је пладирао НАТО/САД за његове нелегалне агресије?!) , да Путин није признавао отцепљење тог дела од Украјине све до 2022, да су Украјинци нацистичког сарадника Бандеру, који је чинио злочине по Украјини, побио око 100000 Пољака….. прогласили националним херојем. Поступак према Русима у Украјини да не спомињем. Да су неонацистички (стручни на „Западу“ кажу да су у суштини нацисти?!) батаљони, у суштини пукови, према бројном стању (сваки са око 3500 војника) њих најмање 3, инкорпорирани у украјинску армију. Да су нацисти доказ није само поздрав, иконографија веќ и дела. Исти су били у првој линији као део концентрације од 80-100000 војника Украјине. Зашто таква концентрација ако није за напад?! А требало је да се реализују договори. Чини ми се да је Путин и Русија дуго био трпељив, очекујуќи да се неко призове памети… Према информацијама са обе стране, Руси су предухитрили војску Украјине. Неки кажу за 1 дан. И т.д.

    0
    0
    Odgovori
  9. Пропагирате неку предају, а Украјинци само бране своје легитимне границе. Како би хепијевци и спутњиковци реаговали на позив на предају Косова и Метохије. Замислите наслов: Срби, опаметите се… Одбрана отаџбине у оквиру својих граница, а не одбрана својих граница на туђој територији као руси што раде, је нешто најчасније.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter