Izvor: Tanjug
26.07.2023 u 08:03
2

OVDE POČINJE TREĆI SVETSKI RAT: RUSKI AVION OBORIO AMERIČKI DRON

Ruski borbeni avion proleteo je nekoliko metara pored američkog drona iznad Sirije i ispalio rakete na njega, saopštile su danas američke vlasti.

Dodaje se da je letelica pogođena i oštećena. Incident se dogodio 23. jula. Američki zvaničnici smatraju da taj incident, koji se dogodio u nedelju, predstavlja značajnu eskalaciju u odnosu na niz susreta američkih i ruskih aviona iznad Sirije prethodnih nedelja.

Zamenik šefa Ruskog centra za pomirenje sukobljenih strana u Siriji Oleg Gurinov izjavio je ranije da su američki dronovi MQ-9, koji pripadaju koaliciji predvođenom SAD, prišli „opasno blizu“ ruskim avionima u Siriji.

SMENJEN MINISTAR SPOLJNIH POSLOVA KINE: Objava iz Pekinga stigla nakon što mesec dana nije viđen u javnosti

– Posebno nas brine to što umalo nije došlo do sudara u vazduhu između MQ-9 i ruskih aviona u blizini Al-Baba – rekao je Gurinov, preneo je TASS.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “OVDE POČINJE TREĆI SVETSKI RAT: RUSKI AVION OBORIO AMERIČKI DRON”

  1. Treći Svetski Rat je ODAVNO počeo, a Vama se pouriniram na senzacionalističke naslove. Inače ste odlični i AKTUELNOSTI i sve to ostalo (DB, Россия, Pravoslavlje i ЖИВЕЛА СРБИЈА, БРЕ!)…

    3
    2
    Odgovori
  2. Pa braćo rusi isterati amerikance iz rusije sta ce oni tu ko ih pozvao iko ih je poslao.oni du su tu došli kao pljačkaši i pomoć pobunjenici protiv sirijske vlasti.

    4
    1
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter