Izvor: RT/BSC Happy
23.07.2023 u 18:12
0

LUKAŠENKO POKAZAO PUTINU GDE SU POLJACI RASPOREDILI VOJSKU: Evo koji je RUSKO-BELORUSKI ODGOVOR (VIDEO)

Lukašenko poručio da Varšava ima plan da prisvoji zapadni deo Ukrajine, i da postoji opcija da bi se to moglo ostvariti putem ulaska prvo zapadnog dela Ukrajine u NATO. Ali, kako je istakao, Minsk će pomoći narodu zapadne Ukrajine

Ofanziva Oružanih snaga Ukrajine je propala, rekao je danas predsednik Rusije Vladimir Putin tokom razgovora sa predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenko.


– Nema nikakve kontraofanzive -rekao je Lukašenko, na šta je predsednik Rusije istakao da „ona postoji, ali da je propala“.

RUSI NADMUDRILI ZAPADNJAKE: Šta Britanci proučavaju u tajnim laboratorijama, dok su u ruskim rukama NATO rakete?

Prema rečima ruskog lidera, ruska vojska uništila je rekordan broj zapadne tehnike na frontu, na šta je predsednik Belorusije dodao da se onda samo može pretpostaviti koliko je, zapravo, ukrajinskih vojnika izgubilo život u borbama. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter