Izvor: Kurir
04.12.2023 u 20:39
0

PRIJA U ZAGREBU ŠETALA ZAGRLJENA S OVIM MUŠKARCEM, A NIJE FILIP! Aleksandra od bolova JEDVA HODALA, ovo je razlog!

Aleksandra Prijović trenutno boravi u Zagrebu, gde ruši sve rekorde sa svojih pet rasprodatih koncerata u najvećoj hrvatskoj areni.

Naš paparaco uslikao je Priju posle završetka prvog nastupa, kada je sa svojim timom priredila after parti. Ipak, pevanje i igranje na visokim potpeticama više od dva i po sata ostavilo je traga na pevačici, pa je ona zbog bolova u nogama jedva hodala.

Aleksandra je, da bi došla do prostorije u kojoj se održavao koktel, morala da pešači dobrih 10 minuta, a kako u jednom trenutku više nije mogla da hoda, njoj je u pomoć pritekao jedan član njenog tima, koji ju je čvrsto uhvatio za struk, dok se ona oslanjala na njegovo rame. Sve vreme se glasno žalila da ne oseća noge i da s mukom hoda, te da jedva čeka da se preobuje u nešto komfornije i da malo sedne i predahne nakon naporne večeri.

Nakon što se pozdravila i još jednom zahvalila na podršci svima što su došli da je podrže u Zagrebu, Aleksandra je otišla do stola za kojim je sedela njena porodica – mama, njen partner, baka i deka, kako bi i s njima nazdravila nakon uspešnog koncerta.

S njom je sve vreme bio i suprug Filip Živojinović, koji je pomno pratio koncert iz režije, a na koktelu je najviše vremena proveo u razgovoru sa Željkom Samardžićem, koji je uživao u čaši vina.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter