Izvor: Kurir
23.04.2024 u 19:02
0

PROPUSTILA JE DVE EMISIJE ZVEZDE GRANDA: A evo i zbog čega..

Marija Šerifović nije se pojavila na poslednja dva snimanja „Zvezda Granda“, a sada je otkrila i zbog čega.

Naime, ona se oglasila u svom novom vlogu na Jujubu i priznala da je već nekoliko dana bolesna, i da je prehlada muči još pre koncerta u Tuzli koji je održala nedavno.

Marija se oglasila iz kreveta i kazala da je „mrtva bolesna“ i dodala da jedva govori zbog stepena prehlade koja je uticala na njen glas.

-Sada je petak, već je trebalo da krenem u Tuzlu, ali sam se probudila mrtva bolesna. Kako će se ovo završiti, ne znam. Danas sam ustala, popila lekove, inhalirala sam se, vratila sam se u krevet. Malo da odspavam, pa ću da vidim šta će biti – rekla je ona.

Podsetimo, kako je kreativni direktor „Granda“ Saša Popović otkrio, Marija je nakon koncerta u Tuzli dobila i temperaturu, pa se zbog toga nije pojavila na zakazanom snimanju emisije.

SEKA IMA STARIJU SESTRU: Na njen izgled malo ko ostaje imun FOTO

Nju je juče i danas u žiriju zamenila koleginica i prijateljica Ivana Peterts koja je ispratila pevanje Marijinih takmičara.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter