Izvor: Srbija Danas
14.11.2023 u 12:52
0

PRVI PUT U ŽIVOTU: Zorica Brunclik se u sedmoj deceniji odlučila na OVAJ KORAK

Nikad nije kasno za promene.

Sinoć se na reviji kreatora Bate Spasojevića pojavio vaeliki broj javnih ličnosti, a među njima i pevačica Zorica Brunclik.

Ona je bila raspoložena za razgovor sa sedmom silom, a na ovom događaju se pojavila u pratnji supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša i ćerke Zlate, koja je i njen stilista, te, kako je otkrila Zorica, nikada ne mora da brine šta će da obuče.

Pripadnici sedme sile, kao i ostali prisutni, nisu mogli a da ne primete da pevačica izgleda spektakularno, te je otkrila i kako je, ali i da se tek sada, u sedmoj deceniji, odlučila da prvi put dođe na reviju domaćeg dizajnera.

– Pa kao i svaka starija gospođa – rekla je Zorica kroz osmeh, pa nastavila:

– Ja sam prvi put u životu na modnoj reviji našeg dizajnera. O odevnim kombinacijama ne brinem, za to je zadužena moja Zlata – istakla je pevačica, a činjenica da se sada prvi put pojavila na reviji je šokirala mnoge, s obzirom da je javna ličnost, kao i da se njena ćerka dugo interesuje za modu.

Podsetimo, na crvenom tepihu pojavio se veliki broj dobro poznatih imenena iz sveta sporta, glume i muzike, a Zorica Brunclik se na ovom događaju pojavila u pratnji supruga Miroljub Aranđelović Kemiš i ćerke Zlate, koja je i njen stilista.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter