Izvor:
06.12.2016 u 16:50
0

A posle pomirenja – SVADBA: Bivši ljubavnici se SUTRA venčavaju?! (foto)

Bivša učesnica rijaliti šou "Parovi" Ana Spasojević juče je iznenadila fanove, ali i čitavu javnost kada je na Fejsbuku objavila fotografiju sa bivšim dečkom i cimerom iz vile Ilijom Vukčevićem.

Iako njih dvoje već neko vreme nisu zajedno, nagađa se da su se pomirili, te su se stoga našli u društvu prijatelja. No, Ana je već nekoliko meseci u Crnoj Gori, a nedavno je objavila da se priprema za petu sezonu "Parova". Sada je postavila fotku na Fejsbuk i napisala "Sutra", pa fanovi komentarišu da to može značiti samo dve stavri – ili se sutra udaje za Iliju ili sutra stiže u Beograd.

A šta je od ovoga istina, saznaćemo uskoro. Pogledajte njenu fotografiju:

Happytv.rs
Foto: Facebook/Anna Spasojevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter