Izvor: HappyBSC
24.07.2020 u 20:17
0

Atina Ferari u VEZI sa POZNATIM PEVAČEM! Krije dečka KAO ZMIJA NOGE!

Po vili kruže glasine da je Atina Ferari bila u vezi sa pevačem Hasanom Dudićem. Osvanule su i provokativne fotografije na kojima se vidi kako Hasan ljubi grudi Atine Ferari. Ipak, ova učesnica  je  demantovala da je ikada bila u vezi sa pevačem. 

SAZNAJTE I OVO

GUŠILA SE U SUZAMA! Potresna ISPOVEST Kije Kockar: Otac je tukao moju majku, ja sam ga udarala, molila da prestane! (VIDEO)

HIT NA DRUŠTVENIM MREŽAMA Pas Milo obožava leptire iz svog dvorišta (VIDEO, GALERIJA)

KORONA VENČANJE NA GRANICI Sudbonosno „DA“ preko žice! (GALERIJA)

– Poznajem Hasana Dudića i mi smli odlični prijatelji, imala sam prilku da se družim sa njim  i često sam ga sretala na raznim snimanjima, uglavnom smo imali poslovne kontakte. Ja poštujem čoveka, ali nisam nikada bila u vezi sa njim, te glasine je počela da širi ova odvratna Jelena Golubović – rekla je Atina.

Ova učesnica je iskoristila priliku i pozdravila svog prijatelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter