Izvor: HappyBSC
09.07.2020 u 02:17
0

ATINA I MAJA SU GA RAZOTKRILE: Rešio da vodi ljubav sa Ivaniom!

U vili „Parovi“ mnoga prijateljstva su dovedena u pitanje. 

U večeri nominacije, pušten je video snimak sukoba Atine Ferari i Darka Vlajića. 

– Ljude koje volim, ne psujem. S tobom sam imala odnos kakav sam imala. Završio se kako se završio. Ja tebi nemam šta da oproštam. Imaš pravo da se igraš kako god želiš. Pokazao si najgoru stranu sebe ovde. Ti ljude vređaš, pa budeš sa njima dobar. Onda opet sve ispočetka. najveći se poltron ove sezone. Nemaš svoj karakter – rekla je Atina. 

OVO MORATE ZNATI

STEFANOVIĆ: Ovo je najteži dan za mene i moju porodicu PROTESTI SU OGOLJENO NASILJE!

BRNABIĆ: Nasilnog prevrata u Srbiji neće biti

POLICIJA POTISNULA DEMONSTRANTE SA ŠIREG PROSTORA OKO SKUPŠTINE!

Razbijena stakla na Gradskoj kući u Novom Sadu

Vanredno obaćanje predsednik Aleksandra Vučića: Najavio ukidanje policijskog časa(VIDEO)

– Njegov vokabular je nula. često mu govorim da nema karakter i reći ću još hiljadu puta. Htela sam da mu kažem kao prijatelj i da mu ukažem na sve to. On nije hteo to da čuje. Mi smo u svađi već mesec ipo dana. On pokušava da priča sa mnom, ali ja ga kuliram. Ne funkcionišem sa tim uličarskim žargonom kojim on govori – rekla je Atina. 

– Vidi se na snimku da sedim na klupici, ona je prišla meni i počela da mi drži predavanje. To ni žena moja nije radila. Prijatelj je velika reč. Mi se nismo nikad družili i nije mi Atina prijatelj -rekao je Vlajić. 

– Nominujem Maju Masažu. Zato što stalno nešto izmišlja. Napadala me je sinoć, a lagala je – rekao je Darko Vlajić. 

– Od kad sam ovde bavim se samo istinom. Kada vidim da neko hoće da slaže nešto, ja to ne mogu da tolerišem! On je rekao da će spavati sa Ivaniom Bajić kada budu izašli -rekla je Maja. 

PROČITAJTE OBAVEZNO

NOVO OTKRIĆE! Korona izaziva dodatna oštećenja!

LEPE VESTI! Šarčević ispunio sve želje studenata

LONČAR: Zemunska bolnica ima višak RESPIRATORA!

– Ja nominujem Teodoru. U sukobu sam sa Masttorom. Ne znam sa kojom potrebom se umešala Teodora. U početku mi se šlihtala, ali ona meni nije zanimljiva- rekla je Atina Ferari. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter