Izvor:
09.12.2018 u 16:24
0

BAKI B3 OČAJAN: Namazano đubre, hoćeš da me sje*eš znam, nemoj da radiš to, želiš da se igraš sa mnom a znaš…! (FOTO)

Dok se ostali takmičari opuštaju i vežbaju u dvorištu uz muziku u dvorištu luksuzne vile, jedan takmičar se osamio i po svemu sudeći pati.

Naime, u toku emisije "Nedeljni ručak" supruga poznatog pevača i učesnika sedme sezone vašeg omiljenog rijaliti programa "Parovi" nije se javila u program, Baki B3 se slomio nakon saznanja da mu se žena Bojana naljutila zbog njegovih scena sa takmičarkama i da će ga verovatno ostaviti.

On je iskoristio priliku da je na televiziji pa se obratio supruzi u nadi da baš u tom trenutku prati srećnu televiziju.

Volim te najviše na svetu, mnogo te volim, mnogo, mnogo. Srce moje, znam da je ovo naša pesma, znam da me nikad ne bi ostavila 100 posto. Ti znaš da ja tebe poznajem i ti mene, ni jedna riba neće ništa da uništi, ono naše i naš dogovor. Po ovoj pesmi znam, ovo je naša pesma, zato se javi i nemoj da me nerviraš ovde bezveze. Namazano đubre, hoćeš da me sje*eš znam, nemoj da radiš to, želiš da se igraš sa mnom a znaš da te volim najviše na svetu, mnogo mi nedostajete – obraćao se Baki supruzi Bojani

Sve najnovije vesti o "Parovima" možete pročitati na Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter