Izvor:
16.11.2018 u 02:41
0

BELS OTKRILA DO SADA NEPOZNATE DETALJE O ELVINU: „On je loš ljubavnik, krevet mu je slaba strana!“

Burno veče za takmičare najvećeg rijaliti formata "Parovi", jer je u vili kao i svakog četvrtka održan roditeljski sastanak koji je načeo nove teme ,ali i doveo i do novih sukoba među učesnicima.

U toku je još jedna Paro emisija u vili, a voditelj je i ove večeri Đorđe Tomić.

Kako ni ovoga puta, Elvin Kadrć nije želeo da mnogo priča na večerašnju temu, jer kako navodi, ne voli da detaljiše kada se razgovara o temi koja ima konotaciju seksa, Izabela Alisjoki imala je komentar:

– On prvi skače kada se priča o seksu i sad se kao femka, glupo mu je da priča o tome da li ima drugarice sa beneficijama, odnosno da li sa istim upražnjava seks –

– Ja ruku dajem da je on loš ljubavnik, loš je u krevetu iako je imao žena koliko je imao.Mene moj osećaj nikada nije prevario – rekla je Bels.

Podsećamo, Elvin je istakao da mu Izabela veoma prija i da mu se njena teška narav i karakter itekako dopadaju, dok je ona navela da sa Kadrom isključivo može da se druži i da emocije, a ni simpatije sa njene strane ne postoje.

Happytv.rs
Foto:ARhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter