Izvor:
13.01.2019 u 13:45
0

BENJAMIN ILI DIKA: Očekivala je IZNENAĐENJE, ali pravi ŠOK usledeo je TEK kada je na vratima UGLEDALA…! (FOTO)

Današnji "Nedeljni ručak" poznat po standardno bogate trpeze i fenomenalne muzike u vili "Parova", danas se izdvaja po tome što je posvećen takmičarki kojoj je danas rođendan.

Voditeljka Anđela Lakićević saopštila je slavljenici da su pokušali da stupe u kontakt sa Dikom, ali da je on odbio da se pojavi ili čestitia rekavši da mu je to zaista nisko. A potom dodala da su našli adekvatnu zamenu, pa su tako takmičari nagađali da će to IZNENAĐENJE biti ni manje ni više nego Benjamin!

Ilijana Vagić nesigurnim stavom dočekala je prvog gosta, odahnula je kada je na vratima ugledala svoju majku kojoj se bacila u zagrljaj.

Rezultati nikad bolji, bolest nikad teža, ide na hemoterapiju i izdržava nekako – odgovorila je gospođa Vagić kada ju je ćerka upitala za očevo zdravlje

Ostanite uz "Parove", a sve najnovije vesti pratite na happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter