Izvor: HappyBSC
03.06.2020 u 16:12
0

BRUTALNI SUKOB DOVEŠĆE DO KARAMBOLA NEVIĐENIH RAZMERA: Obračun rivala za pad morala

Atina Ferari je oplela po  Darku smatrajući da svi pevači žive slobodnije, i prepuštaju se strastima. 

Međutim, na samom startu Darko je bio izričit i jasno je rekao da prevara nema veze sa zanimanjem. 

Popularni Tigar otvorio je srce i dušu i rekao da je njemu stalo do Jakšićeve i da će sve ursditi kako bi  došao do njenog srca ponovo i povratio poverenje. 

Atraktivna brineta Ferari nastavila je po svom i rekla da on pomnižava Jakšićevu i da se vratio u rijaliti kako bi se oprao pred nacijom a prevashodno pred svojom zakonitom suprugom. 

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

– Ja Aleksandru poštujem i ne manipulišem. Da imam loše mišljenje o njoj ja nikada ne bi bio sa Aleksandrom. Nikada nisam pokušavao da je uvredim, jer sam se uvek trudo da joj pokažem da može da se osloni  na mene, za sve –  bio je jasan Darko i dodao da želi da pokaže svima koliko je ona bitna za njega.

Ovu diskusiju je prekinula Aleksandra jakšić poznatija kao dama iz Milana, koja je jasno postavila stvari na svoje mesto ocvaj put:

– Rekla sam Darku da ako žele mene ispred sebe i pored sebe zna šta treba da radi. Mora da se potrudi ovaj put i pokaže mi koliko mu značim. 

Njihova ljubav je , čini se, jača od svih prepreka i  pdok se sprekuliše kada će se ozvaničizi njihova ljubav, milionski auditorijum navija a takmičari nastavljaju sa niskim udarcima. 

Šta će se dalje dešavati saznaćete ukoliko osttanete uz Happy BSC portal i Happy TV.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter