Izvor: HappyBSC
03.06.2020 u 16:12
0

SVE SU BLIŽI PRESTUPU KOJI ĆE IH SKUPO KOŠTATI: SKANDALOZNA LJUBAV ruši sve tabue (VIDEO)

Njihov odnos je podigao ogromnu prašinu! Dok Aleksamndra tvrdi da je dala drugu šansu Darku Radovanoviću, on se ponaša kao da su u najskladnijoj vezi, i pravu ljubomorne ekscese. 

Mnogi su mislili da se Darko opametio nakon kratkog boravka van rijalitija. On je u vili bio deklarisan kao najveći gubitnik jer je ušao oženjen, a iza sebe je imao svoju porodicu, a zbo lepe crnke je stavio  sve na kocku. 

Iako se kleo da više neće grešiti i da mu he porodica svetinja, desilo se po9tpuno suprotno, i on je u odličnim odnosima sa Aleksandrom Jakšić, koju je lično on učinio najpoznatijom ljubavnicom na Balkanu.

OVO MORATE ZNATI

OPASNOST ZVANA „DRUŠTVENE MREŽE“: Ove stavke ODMAH IZBRIŠITE sa svojih profila!

Ljudi su JELI SAPUN i SREDSTVA ZA ČIŠĆENJE: Opasne posledice DEZINFORMACIJA o korona virusu!

KOŠARKAŠKI TRENER DEJVID BLAT ODUŠEVLJEN: Nikola Milutinov NAJBOLJI CENTAR u EVROPI!

VUČIĆ O PRIJATELJSKOJ RUSIJI: U njihovu kadrovsku politiku se ne mešamo!

Njih dvoje u savršenim odnosima i slažu se bolje nego ikad. Milionski auditorijum ima priliku da vidi koliko se njih dvoje vole, ako i koliko im je teško da sakriju sve svoje emocije.  Više se ni ne trude u toj meri da potisnu sipmpatije i hemiju koja je i više nego očigledna među njima.

Spekuliše se da deluju  jedno na drugo tako što se ozare a vidno raspoloženje je u prvom planu. 

Da li je afera o kojoj se priča na dobrom putu da se realizuje u pravu vezi ili možda nešto više, saznaćete ukoliko ostanete uz Happy BSC portal i pogledate video dostupan ispod teksta:

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter