Izvor:
05.07.2017 u 00:41
0

DALILA LILA SUZE U STUDIJU: Pobednica priznala ko joj je iskreno čestitao, pa se zaplakala nakon Skriveninog uključenja!

Dalila Mujić večeras je u emisiji "Upoznajte Parove" otkrila ko joj je iskreno čestitao na pobedi u petoj sezoni.

Skrivena je žena ili čovek koja je meni konstantno davala neke navigacije koje su me i dovele do toga da ostanem ovde tako dugo. Zahvalna sam joj zbog toga, ona i Miksi su se iskreno obradovale mojoj pobedi. Miksi kao da je ona pobedila – priznala je Mujićeva.

U tom trneutku se javila Srkivena učesnica koja je bila srećna što je Dalila tu.

– Drago mi je što su svi moji tu. Pozdravljam i Ljilju Stanišić iz "Kurira", ona ne zna ko sam ja, ali mi smo jako dobre prijateljice. Zahvaljujem se svim voditeljkama koje ste bile sjajne, hvala na saradnji. Dalial je zaista zaslužila da pobedi i drago mi je što me poslušala. Ne mogu da dobijem Dalilu, zvala sam je, blokirana je – ispričala je Skrivena, a Dalila je počela da plače od sreće.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter