Izvor:
05.07.2017 u 00:24
0

NJENE UŠI OVO NEĆE PODNETI: Lakić javno priznao zašto je ostavio Zerinu na dan finala!

Fudbaler Nikola Lakić došao je večeras u studio Happy televizije kako bi konačno otkrio šta se desilo između njega i sada već bivše devojke Zerine Hećo.

– Razišli smo se, nije nam išlo, jednostavno nismo našli zajendički put. neki ljudi su to osuđivali, čak i Zerina. Ona je to podelila javnom auditorijumu, detinjasto je to što je uradila. Mi nismo imali vremena nakon izlaska da popričamo kako treba, ona je to htela na velikom finalu, ali to je bilo apsurdno. Ona je non-stop komentarisala moj odnos sa pojedinim učesnicima, želela je da pričamo kod tebe u emisiji kad smo imali pauzu od 10 minuta, ali to je nemoguće, ona me non-stop pritiskala i to je to. Moja porodica je sada na osuđivanju zbog nje – rekao je iskreno Lakić.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter