Izvor:
29.10.2017 u 02:38
0

DEJAN I VESNA RIVAS U SUKOBU MIŠLJENJA: Sud diskriminiše muškarce; Detetu niko ne može da zameni majku!

Dejan Kostić, čovek kome je dozvoljeno da viđa svoje dete samo na jednoj raskrsnici u Velikoj Plani, došao je večeras u emisiju "Tajne Parova" u najpopularniju vilu na Balkanu kako bi ispričao učesnicima šeste sezone najgledanijeg rijalitija "Parovi" i svim gledaocima kako je došlo do toga.

On je rekao da smatra da sud diskriminiše muškarce kada se radi o dodeljivanju starateljstva, a onda mu je Vesna Rivas odgovorila i iznela svoje mišljenje.

Sud je relativno brzo doneo odluku o starateljstvu. U 95% se deca u tim slučajevima dodeljuju majkama. Ja to smatram nekom vrstom diskriminacije i da žene ne bi trebalo da budu u toj prednosti jer i muškarci znaju da uključe veš mašinu i da skuvaju ručak. 16 000 stranica sam napisao zbog čega dete treba da pripadne meni – rekao je Dejan, a onda mu je Vesna odgovorila:

– Šta ćemo sa ljubavlju i maženjem? Niko detetu ne može da zameni majku.

Ostanite uz Happy televiziju i Happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter