Izvor:
16.06.2018 u 21:17
0

ĐUS NIJE MOGAO DA VERUJE: Saznajte ko od njegove rodbine postaje učesnik SEDME SEZONE „PAROVA“!

Učesnici šeste sezone rijaliti programa "Parovi" večeras na repertoaru imaju emisiju "Utisci Parova".

Ivan Ivanović Đus važi za jednog og glavnih favorita rijalitija, a poznati reper je priznao koje takmičare smatra najvećom konkurencijom:

– Za glavne konkurente smatram Gasttozza i Dalilu, nije isključeno da će neko od učesnika iznenaditi – rekao je takmičar, a na pitanje kako bi se njegova majka snašla u njegovoj sadašnjoj ulozi takmičar je rekao:

– Ona bi bila bez pardona, kao mnoge žene u vili, ali da mene nema. Da sam ja tu, to joj ne bih dozvolio – rekao je Đus.

Učesnik je pao u trans kada mu je produkcija saopštila da će njegova mama Vesna biti učesnik sedme sezone "Parova":

– Ne, stvarno to ne bih voleo. Ne želim da slušam da mi majku neko vređa, a ubeđen sam da bi ona prva isprozivala pola kuće. Ona je bila mnogo luda u svoje vreme, veliki boem, ali se povukla – iskren je takmilčar.

Sve vesti o "Parovima" čitajte na happytv.rs

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter