Izvor:
01.03.2017 u 21:16
0

DRSKO I VEOMA SMELO: Mećava, Lakić i Mirjana opleli po ostalima!

Dva kontroverzna učesnika najpoznatije vile u Srbiji, Miki Mećava i Nikola Lakić, razmenjuju iskustva iz prethodnih rijalitija i ogovaraju neke od učesnika u dnevnoj sobi "Parova".

Nikola se žali Mećavi na pojedine učesnike.

Lakić pominje tužbu i žali se na Zoricu Marković, kako je mogao da je tuži, ali je ispao džentlmen i pozdravio se s njom. On tvrdi da mu je dosta rijalitija i da bi voleo da izađe.

Mećava, kaže da je 80 procenata novih momaka ljubomorni na Lakića. Pridružila ime se i Mirjana Braizović i komentariše druge devojke. Mećava tvrdi da se iz ove ekipe niko ni sakim ne druži i da su odnosi jako loši. Tvrdi da se druži sa Erom i Ljubom.

HappyTv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter