Izvor:
01.03.2017 u 21:42
0

VERNA? Dalila UHVAĆENA sa Nikolom Lakićem! (FOTO)

Novi učesnik Nikola Lakić, nije dugo u zemunskoj vili, ali je za kratko vreme uspeo da skrene pažnju na sebe. Ovaj zgodni momak kotira se kao jedan od najvećih zavodnika u "Parovima", najviše zbog toga što je bio prvi koji je uspeo da "smuva" nedodirljivu Slovenku Kseniju Kranjec.

Međutim, vrlo brzo u ovaj odnos umešala se vatrena Dalila Mujić. Ova učesnica ušla je u lagani flert sa zgodim fudbalerom i to pred Ksenijinim očima koja je "odlepila" od ljubomore.

Poslednji dan februara bio je sunčan, a devojke su se odmah poskidale u kupaće kostime i iskoristile lepo vreme za sunčanje u dvorištu. Nikola se takođe razgolitio na suncu, a svoje mesto pored njega brže bolje našla je Dalila. Kseniji nije bilo drago što se Mujićeva pribila uz Nikolu pa je počela da ljubomoriše na šta joj je dečko drsko odgovorio.

Alo bre, ne mogu devojku da oteram od sebe tek tako, sram te bilo kako se ponašaš posle svega što sam učinio ovde za tebe, ti mene ne poznaješ i videćeš kakav sam ja kada izađemo odavde – rekao je vidno izberviran Nikola.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter