Izvor:
08.05.2019 u 23:31
0

ENISA IZNENADILA SVE U VILI „PAROVA“: Eksplodirala od besa, svima rekla ŠTA zaista misli, a onda joj se ONA našla na METI!

Na iznenađenje svih u vili, Ilijana Vagić i Enisa Bajramović su se sukobile.

Naime, između njih dve je bilo dosta tenzije od juče, ali sada je to eskaliralo.

-Želim da mi Ilijana lepo objasni šta je mutava plovka. Čula sam da me je ogovarala, a ne znam zašto, nismo imale sukob do jutros- kazala je Enisa.

Ilijanu je ovo zbunilo.

-Šta, ti kad ogovaraš to je okej, kad ja uzmem Vuyu i tebe u usta, to je loše? Ogovarala sam te sa namerom baš sa Judama, da bi ti preneli, jer Vuya mene ogovara već ceo mesec-Upitala je Ilijana.

-Ja ovde nažalost, boravim sa šljamom! Meni je bitan dečko, a svi drugi stanari su g**na, čast izuzecima! Sve vas nabijem!- Kazala je Enisa.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter